Special Recent Posts

FSHF-ja, letër UEFA-s: Dënoji serbët edhe për racizëm…!

FSHF-ja, letër UEFA-s: Dënoji serbët edhe për racizëm...!

Dhunës së shkaktuar nga tifozët serbë në mbrëmjen e 14 tetorit në sfidën mes Shqipërisë dhe Serbisë, nuk kishte si t'i shpëtonte as mbrojtësi, Mërgim Mavraj. Edhe ai mori grushte nga një huligan serb, por thotë se nuk pësoi asnjë lëndim. Mirëpo, kjo nuk po e shqetëson shumë mbrojtësin e Këlnit. Ai deklaron se është nën ethe, derisa FIFA të marrë vendim më 23 tetor për fatin e duelit të ndërprerë në minutën 41-të. "Përderisa nuk ka vendim nga UEFA, unë nuk kam qetësim shpirtëror", thotë fillimisht Mavraj për gazetën kosovare "Sport Plus". Ai vazhdoi të shpjegojë tmerrin që përjetuan të gjithë futbollistët. "Ishte hera e parë që përjetova një[...]


Brazil 2014